Ételmentő szolgáltatást indítottak a fővárosban

Szerző • 2018-06-13 • Hírek, Közélet Ételmentő szolgáltatást indítottak a fővárosban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva265

A Budapest Bike Maffia a hajléktalanokat segíti olyan ételekkel, amit a pékségek a nap végén ki szoktak dobni, csak azért, mert nem vették meg őket az emberek.

Mint ahogy azt a welovebudapest is megírta, szerte a világon, így Budapesten is rengeteg ételt dobnak ki pékségek, ami kényszerű pazarlás. A megoldást az autós/bringás csoport dolgozta ki, az Emarsys Technologies Hungary-vel. A páros ételmentéssel már régóta foglalkozott, és most is szívvel-lélekkel juttatják el az ételeket a rászorulóknak, különböző intézeteknek. A segítők között önkéntesek is vannak.

“Az adományozó felviszi a rendszerükbe a felajánlott étel adatait (milyen típusú és mennyiségű adományról van szó), annak pontos átvételi helyét és lehetséges idejét, a futár pedig ezen a felületen kiválasztja az adományt, amit el akar juttatni rászorulóknak, és egyeztet az adományozóval az átvétel részleteiről.” – írt a bevett módszerről a lap.

Ön is segítene? Ezen a linken jelentkezhet.

Fotó: etelmentes.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva