Év végéig 100 lakást újít fel a Városgazda

Szerző • 2015-09-04 • Fejlesztések, Hírek Év végéig 100 lakást újít fel a Városgazda bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1155

A Városgazda idén három nagy szakaszban végezte el az Önkormányzat által megrendelt lakás felújítási feladatait, eddig összesen 47 lakás felújítást végezték el.

Az első felújítási ütemben 11 db lakás szerepelt, amit március 31-ig kellett befejeznünk. Ezek között krízis, szolgálati és szociális célú lakások szerepeltek. Ezt követően áprilistól kezdődött a második ütem, amelyben már 63 db lakás kivitelezése volt a célkitűzésünk, május végi határidővel. A teljesítést követően a munkálatokhoz szorosan kapcsolódó műszaki átadás-átvételi folyamatok június végéig tartottak, ezután váltak kiadhatóvá a bérlemények.

További nagy terhet ró a Városgazda magasépítési szakembereire a szeptemberi időszakban induló lakás felújítási program újabb szakasza 44 db. lakással.

Munkatársaink a tavalyi évben összesen 47 db lakás felújítását végezték el, ami ennek az évnek a végéig nagy valószínűséggel megduplázódik, vagyis közel száz lakást jelent majd. Az előre jelzések szerint a következő évben további nagyszámú lakás felújítási feladatra számíthatunk az Önkormányzat részéről.

Forás, fotó: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva