Ezek a legjobb augusztusi fotók Budapestről

Szerző • 2015-09-06 • Hírek, Közélet Ezek a legjobb augusztusi fotók Budapestről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva840

A welovebudapest.hu oldalán található galériából mutatunk pár remekül sikerült fotót: a szerkesztők ide préselték be augusztus legnépszerűbb fényképeit a legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalról, az Instagramról.

Nem véletlen, hogy a welovebudapest Instagramos oldalát immár több mint tizenöt ezren követik. Mint azt korábban megírtuk, Budapest bekerült a tíz legtöbbet fotózott nagyváros közé, és ehhez az előbb említett oldal is nagyban hozzájárult. Olyannyira, hogy a #welovebudapest nevezetű hashtag már harmincezerszer került fel az Instagramra (ez azt jelenti, hogy ennyi fotót készítettek már a csodaszép fővárosunk rajongói).

budapest01_bent

Aki még nem tudta volna, annak eláruljuk, hogy mostantól nemcsak négyzet alakú képeket lehet feltölteni, hanem téglalap formátumot is. Ezzel az újítással mindenki kiélheti azt a kreativitást, ami benne lakozik.

budapest_bent

Nemrég mi is „megtámadtuk” az Instagramot – az általunk feltöltött képeket a #tovabb18, illetve a #bp18 címkékkel lehet megtekinteni. Ha látnak valami szépet a kerületben, és azt meg is örökítették okostelefonnal, akkor az előbbi hashtagek használatával megoszthatják azokat velünk is!

Jó fotózást!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva