Ezekkel a világsztárokkal találkozhatunk Budapesten idén

Szerző • 2016-01-13 • Hírek, Könnyű Ezekkel a világsztárokkal találkozhatunk Budapesten idén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1276

Azok közül a Hollywoodi filmsztárok közül, akik jártak már Budapesten, nagyon sokan illették elismerő szavakkal szereti fővárosunkat. Csakúgy, ahogy a tavalyi évben (Marsi, Inferno, A kém stb.), 2016-ban is rengeteg filmet forgatnak majd nálunk, ami egyben azt is jelenti, hogy számos híres színésszel és rendezővel futhatunk össze a budapesti utcákon és vendéglátóhelyeken.

Már szinte biztos, hogy Harrison Ford és Ridley Scott a Szárnyas fejvadász második részének egy részét Budapesten forgatják. Scott annyira megszerette a város adottságait, hogy még tavaly hivatalosan is bejelentette, hogy mindenképp visszatér a film miatt.

A brit színésznőt, Rosamund Pike-t a mozi szerelmesei először a 2002-es James Bond filmben láthatták. Őt egy második világháborús dráma hozza Budapestre idén, ami a HHHH címet kapta. A filmet más helyszíneken már forgatják is.

A szerencsés budapestiek akár Charlize Theront is láthatják majd élőben, vagy akár már láthatták is, hiszen a gynönyörű színésznő már Budapesten van, nemrég egy Kazinczy utcai francia étteremben látták, ahol az étterem dolgozói egy közös fotót is készítettek vele.
A női szívek egyik legnagyobb tiprója, Ryan Gosling ugyancsak a Szárnyas Fejvadász folytatása miatt érkezik Budapestre.

Rajtuk kívül természetesen még további sztárok is meg fordulhatnak a fővárosban, hiszen Budapest 2015-ben rendkívül népszerű desztináció volt a turisták körében.

foto: nlcafe.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva