Ezüstérmes a kerületi önkormányzat csapata

Szerző • 2015-04-05 • Hírek, Sport Ezüstérmes a kerületi önkormányzat csapata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva847

Március utolsó szombatján rendezték meg a Vasas Fáy utcai sportközpontjában a Magyar Önkormányzatok Foci Kupájának keleti fordulóját, amelyen második lett kerületünk csapata.

Ha szerényen is fogalmazunk, jól pattogott a laszti… Március utolsó szombatján rendezték meg a Vasas Fáy utcai sportközpontjában a Magyar Önkormányzatok Foci Kupájának keleti fordulóját, amelyen pályára lépett kerületünk önkormányzatának a futball-csapata is. A végeredményre nagyon is büszkék lehetünk, hiszen az ország és a főváros keleti feléről érkezett 36 válogatott közül a mieink a második helyet szerezték meg.

A kispályás torna Budapesten rendezett fordulójában a kerületi önkormányzatunk gárdája ezúttal is kiválóan helyt állt. Olyannyira, hogy a döntőig hibátlanul menetelt, s ott is csupán egyetlen góllal kapott ki 2-1-re Hajduhadház csapatától.

onkorifoci_bent

A győztes Hajdu Bihar megyei csapatnak Pintér Sándor belügyminiszter ajánlott fel díszes serleget. A harmadik helyet a XVII. kerületiek szerezték meg a XXIII. kerület elleni bronzmérkőzésükön.

A színvonalas rendezésben szerepet vállalt a kiemelt főtámogató E.ON Energiakereskedelmi Kft és a főtámogató Vodafone Magyarország Zrt.

bp18.hu,Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva