Facebook-csoport szerveződött kerületi családok megsegítéséért

Szerző • 2017-09-05 • Család, Hírek Facebook-csoport szerveződött kerületi családok megsegítéséért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1491

Felajánlom! – a 18. kerület gyermekeiért néven szerveződött a közösségi oldalon egy csoport, mely nehezebb sorsú, kisgyermekes családokon szeretne segíteni – ha önnek is fontos az ügy, csatlakozzon!

Egy kerületi Facebook-felhasználó ötletéhez kapcsolódva indult útjára egy kezdeményezés, amellyel kerületben élő rászoruló, kisgyerekes családokat szeretnék támogatni Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgárai a felajánlásokat közvetlenül a családoknak eljuttatva. A régebben szerveződött csoport sajnos időközben gazdátlan lett, így egy újat hoztak létre, ahol tovább folyik a gyűjtés.

A csoport a “Felajánlom! – a 18. kerület gyermekeiért” néven fut.


“A 18. kerületben is, mint sok más településen, élnek olyan kisgyerekes családok, akiknek nagy szükségük lenne támogatásra. Ugyanebben a kerületben él sok más (nem feltétlenül) jobb körülmények között élő lakó, család, akik szívesen adományoznak, ajánlanak fel ruhaneműt, élelmiszert, játékot, bútort, fuvart, szolgáltatást, stb., amit célzottan az igazán rászorulóknak szánnak. Ez a támogató közösség ebben próbál segíteni. Összehozni a felajánlott segítséget a rászorulókkal. Csatlakozz, ha tudsz adni vagy ismersz olyat, akinek jól jönne!” – olvasható a csoport leírása.

Ha segíteni szeretne nehezebb sorsú kerületi családokon, gyermekeken, csatlakozzon a csoporthoz!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva