Fagyokra is készülni kell a hétvégén

Szerző • 2020-11-06 • Hírek, Közélet Fagyokra is készülni kell a hétvégén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva97

A következő napokban már fagyokra is készülni kell – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgála a Facebook-oldalán.

Szombatra virradó éjjel, majd reggel és estétől sokfelé készülni kell ködre, amely helyenként napközben is hosszabb ideig megmaradhat. A borult, párás, ködös tájakon előfordulhat szitálás is. Napközben napos és párás területek egyaránt lesznek. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 5, a maximumhőmérséklet általában 8 és 14 fok között valószínű, de a tartósabban ködös részeken ennél hidegebb is lehet.

Vasárnap reggel és estétől is sokfelé lesz sűrű köd. Napközben az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósabban ködös idő várható, de lesznek még néhány óráig napos területek is. A borult, párás, ködös tájakon előfordul szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a naposabb vidékeken 13, 14 fokot is mérhetnek – olvasható az előrejelzésben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva