Fagyos vízbe ugorva mentette meg egy nő életét a rendőr

Szerző • 2018-01-29 • Hírek, Közélet Fagyos vízbe ugorva mentette meg egy nő életét a rendőr bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva821

Kitüntették a hős rendőrt, aki január 27-én észrevette, hogy a Dunában úszik egy test, majd beúszott hozzá, és kimentette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Csík Zoltán r. törzszászlós január 27-én 13 óra 45 perckor vette észre az autójából, az 5. kerületi Id. Antall József rakparton, hogy a hajókikötő ponton közelében egy nő a hátán fekve sodródik a vízben.

A hősies törzszászlós először a partról próbált segíteni, majd a fagyos Dunába vetette magát, 6-8 métert úszott és kimentette a vízből a bajba jutott nőt, akit a helyszíni ellátását követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek további kivizsgálás céljából – olvastuk a rendőrség honlapján, a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője, Bucsek Gábor r. vezérőrnagy Csík Zoltán r. törzszászlóst a helyszínen megjutalmazta.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva