Fegyveres rablás Üllőn, keresik az elkövetőt

Szerző • 2019-06-18 • Hírek, Közbiztonság Fegyveres rablás Üllőn, keresik az elkövetőt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva470

A rendőrségre június 18-án 9 órát követően érkezett bejelentés arról, hogy a kerületünkhöz közeli településen, Üllőn, egy “pénzintézetbe” egy férfi bement, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette. A férfi lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről.

A rabló a jelenlegi adatok szerint fekete ruházatot és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt. A férfiról kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva