Fekete szombat – a reptérnél is gázolt a vonat

Szerző • 2015-01-11 • Hírek, Közlekedés Fekete szombat – a reptérnél is gázolt a vonat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2425

Szombat késő délután a ferihegyi állomásnál elgázolt egy embert a Szegedre közlekedő InterCity. Fél órával később Abony és Szolnok között is halálos gázolás történt, majd este Üllő és Monor között is gázolt a vonat.

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon Pestszentlőrinc és Vecsés között Ferihegynél halálra gázolt egy embert a Szegedre menő Kiskun InterCity. Nem sokkal később a Budapest-Szolnok-Nyíregyháza-Miskolc vonalon közlekedő Takta InterCity Abony és Szolnok között gázolt halálra egy embert.

A rendőrségi helyszínelés idejére mind a két helyen az egyik vágányt lezárták a forgalom elől, mindkét elgázolt ember a mentősök elmondása alapján életét vesztette.

A másik vágányon a vonatok a biztonsági előírások betartásával, váltakozó irányban tudtak csak közlekedni 35-40 perc késéssel. A gázoló vonatok vonalán 100-120 perc késéssel indulhattak tovább a szerelvények.

Gázolás Üllő és Monor között is

A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, 20 óra 03 perckor Üllő és Monor között a Budapestre közlekedő Várda InterCity ismeretlen személyt halálra gázolt. A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a vágányt.

A másik vágányon a vonatok felváltva, a biztonsági előírások betartásával közlekedtek, jelentős 40-50 perc késéssel. A menetrend szerinti közlekedés vasárnap hajnalra állt helyre.

Forrás: MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva