Felbolygatja Budapest közlekedését vasárnap a Wizz Air 

Szerző • 2015-09-13 • Hírek, Sport Felbolygatja Budapest közlekedését vasárnap a Wizz Air  bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva773

Szeptember 13-án, vasárnap kerül sor az év legnépesebb futóversenyére, a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonra, melyet idén is a Budapest Sportiroda (BSI) rendez. 

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez lesz Magyarország legnépszerűbb 21 kilométeres futóeseménye, amelyre a rekordot jelentő már több mint 15.000 futó nevezett, köztük 2100 külföldi állampolgár, összesen hatvanöt országból.

Magyarország 921 településről érkeznek a rendezvényre, ami a főváros legszebb részeit érinti. Az útvonalon számos zenei pont várja a futókat: a szambától a lemezlovasokon át az ütősökig többféle zenei stílust hallhatnak a résztvevők és a szurkolók egyaránt.

A 30. Wizz Air Budapest Félmaraton kapcsán vasárnap 7:00 és 13:30 között a I., II., V., VI., IX., XI., XIII., XIV. kerületekben kell forgalmi változásokra és terelésekre számítani. 
A változásokról az összes információt időrendben itt olvashatják, az eseményről bővebb információ pedig a www.futanet.hu áll rendelkezésre.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért a szervezők már előre is elnézést kértek a lakosságtól – a versenyzők nevében is.

Forrás: Dobor Dezső – BSI sajtófőnök

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva