Felújítások az őszi szünetben

Szerző • 2014-11-06 • Fejlesztések, Hírek, Oktatás Felújítások az őszi szünetben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1745

A nevelési és tanintézmények őszi iskolakezdésre való felkészítését a terveknek megfelelően a Városgazda 18 sikeresen végrehajtotta a nyár folyamán. A mostani, őszi tanítási szünet adta lehetőséget kihasználva most azokat a feladatokat végezte el társaságunk, amelyeket időközben jeleztek felénk az intézmények.

Clipboard62

Ebbe a körbe tartozik főbb feladatként a Vajk – sziget Általános Iskola 13-as számú tantermében az álmennyezet és annak tartószerkezetének, valamint a terem világításának felújítása.

Clipboard63

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hétszínvirág Óvodában a fűtés rendszer vízhálózatának felújítása valósult meg, közel 90 méter hosszú szakasz korszerű vezetékkel való cseréjével.

Clipboard64

Clipboard65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Zöld Liget Óvodában a fürdőhelyiség felújítása, a zuhany és lefolyó cseréje, a burkolat felújítása, valamint az egyik foglalkoztató terem felpúposodott parkettájának javítása történt meg.

Clipboard66

 

A Vörösmarty Iskola egyik szárnyában a régi fa ablakok műanyag nyílászárókra való cseréjét végeztük el, a férfi és női mosdók teljes felújítását és az ablakok alatti padkák burkolását készítettük el.

Clipboard67

Clipboard68Clipboard69

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November hónap közepén pedig a Dohnányi zeneiskolában két tanterem felújítása, átépítése történik majd meg hangszigeteléssel, amelynek ütemezése oktatás-szervezési okok miatt tolódott ekkorra.

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva