Felújítják a Bókay-kert strandmedencéjét

Szerző • 2019-05-22 • Fejlesztések, Hírek Felújítják a Bókay-kert strandmedencéjét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1266

A Park uszoda külső medencéjének burkolata mára nagyon elöregedett, a Városgazda18 az idei strandszezonra szeretné felújítani. A strand június 10-én nyit majd ki – írták a varosgazda18.hu oldalon.

A 2018-as strandszezon alatt több mint 14 ezren kapcsolódtak ki Dél-Pest közkedvelt fürdőhelyén, a Bókay Park Strandon. A XVIII. kerületi Önkormányzat és a strand üzemeltetője, a Városgazda18 Zrt. is sok figyelmet fordított az elmúlt években arra, hogy a fürdőhely megfelelő minőséggel fogadhassa a vendégeit. A strand különböző területeit is érintették a fejlesztések, illetve a medencerészt szintén folyamatosan felújították. A megközelítőleg 20 éves csempeburkolat mostanára viszont nagyon elöregedett, ráadásul már nem lehet ilyen csempéket beszerezni, ezért a medence teljesen új felületet kap.

A befúvókákat és a lefolyókat is újjáépítik, a fólia a használat és vízmélység tükrében bizonyos helyeken rücskös lesz, így például nem fog csúszni a gyerekpancsoló rész – mondta Bögös József, a Városgazda18 Zrt. Uszodaüzemeltetési osztályvezetője.

A Bókay-kert Park uszoda és strand május 31-én egy zártkörű rendezvényen avatja fel az új medencét, a nagyközönség előtt pedig június 10-én nyitja meg kapuit.

Forrás, fotó: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva