Felújított önkormányzati lakások

Szerző • 2018-03-06 • Fejlesztések, Hírek Felújított önkormányzati lakások bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva5193

Tavaly a harmadik negyedévében több, a XVIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő lakás került át a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Vagyongazdálkodási Divíziójának szárnyai alá. A leromlott állapotú lakások közül 2018 februárjára öt darabot már fel is újítottak a Városgazda18 Zrt. Magasépítési Osztályának munkatársai, hogy az ingatlanok a megfelelő színvonalon mielőbb hasznosíthatóak legyenek.

Munkáink során gyakorlatilag mindent felújítunk a lakásokban, beleértve a gépészetet és a teljes villanyhálózat kicserélését is. Általában egy teljes lomtalanítással kezdjük a felújítást, mert lomos, lelakott ingatlanok kerülnek hozzánk. Elhárítjuk, javítjuk a lakásokban felmerülő különböző hibákat, új hideg és meleg burkolatokkal borítjuk a felületeket. Kicseréljük az elöregedett nyílászárókat, WC csészéket, fürdőkádakat, mosdókagylókat és mosogatótálcákat, a konyhákba pedig új konyhaszekrényeket építünk be. Mindig arra törekszünk, hogy a ránk bízott lakások esztétikailag és funkcionálisan is maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak. A Vagyongazdálkodási Divíziónk kezelésére bízott többi lakásban is hasonló felújításokat fogunk elvégezni – nyilatkozta Bera Szabolcs, a Városgazda18 Zrt. Magasépítési Osztályának osztályvezető-helyettese a varosgazda18.hu oldalnak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva