Fényterápiás okosszemüveg a kerületben?

Szerző • 2018-04-04 • Egészség, Hírek Fényterápiás okosszemüveg a kerületben? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1348

Az időjárás nagyon sok embernek okoz komoly egészségügyi panaszokat. Egy két éves projekt során, pályázati pénzből fejlesztett ki az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt a MeteoGlass fényterápiás okosszemüveget, amely a kerületünkben, a Meteo Klinikán kipróbálható, rendelhető és segít az időjárás eredetű panaszok kezelésében.

A kétéves projekt során kifejlesztésre, tesztelésre és gyártás előkészítésre került egy olyan meteogyógyászati® dinamikus fényterápiás szemüveg, ami az egyéni időjárás-érzékenység alapján teszi lehetővé az időjárás eredetű panaszok személyre szóló kezelését. A projekt 2018. március 29-i befejezésével már az új eszközök is a páciensek rendelkezésre állnak a Meteo Klinikán – olvastuk a hazipatika.hu oldalon.

A MeteoGlass fényterápiás okosszemüveg hordozható, magában is alkalmazható, ill. a személyes terápiás programmal számítógépről vagy mobiltelefonról nyilvános applikációval feltölthető. Emellett jól alkalmazható magatartási és depressziós panaszok kezelésére is.

A szolgáltatás a Meteo Klinikán teljes körűen a páciensek rendelkezésére áll, a rendelésre előzetes bejelentkezés szükséges a (+36-)1-296-0513 telefonszámon. A fényterápiás szemüvegek gyártása a kialakított gyártóbázison több színben és méretben, az igényeknek megfelelően biztosított. További tájékoztatás a meteoklinika.hu oldal Fényterápia aloldalán olvasható.

A Meteo Klinika egészségmegőrző program elnyerte a XIX. Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését. A Zrt vezetésével, Csongrád és Budapest XVIII. Kerület önkormányzataival háromoldalú együttműködés jött létre a környezeti monitoring program keretében az egészség- és környezettudatosság oktatására.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva