Fiatalos lendületet vett a Rudas gyógyfürdő

Szerző • 2015-10-05 • Hírek, Könnyű Fiatalos lendületet vett a Rudas gyógyfürdő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva989

Téved, aki még mindig azt hiszi, hogy a budapesti fürdőket az idősebb korosztály használja a legtöbbször. A nemrég új részleggel kibővült Rudas fürdő a fiatalok kedvelt találkozóhelye lett, ráadásul a hozzájuk külföldről csatlakozó társaik is szívesen töltik itt az időt.

Korábban az volt az általánosan elterjedt nézet, hogy a gyógyfürdőket az idősebb generáció veszi célba a reumatológiai kezeléseik kiegészítéseként, de a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által indított nagyszabású fürdőrekonstrukciós program jelentősen átalakította a főváros fürdőéletét. A wellness részleg kialakítása óta csaknem ötven százalékkal többen keresték fel a Rudas fürdőt.

Az utóbbi években az a tendencia figyelhető meg Magyarországon, hogy egyre több pénzt és időt fordítunk a regenerálódásra és a pihenésre. Nem csak a budapesti fürdők lettek népszerűbbek, hanem a vidéki wellness hotelek is.

A Rudas egyik fő vonzerejét az egész évben nyitva tartó panorámamedence illetve a pénteki és a szombati éjszakai fürdőzési lehetőség adja. Erre hívták fel a figyelmet a Gozsdu udvarban rendezett rendhagyó programmal, amelynek során két napon át délután 4 és este 8 óra között  modellek fürödtek egy, a Rudasból is látható panorámafotó előtt.

A szervezők a járókelőket arra kérték, hogy készítsenek fotókat, és töltsék fel azokat a közösségi oldalakra #legszebbpanorama, #rudasfurdo hashtagekkel. A fotókat feltöltők között páros Rudas belépőket sorsolnak ki.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva