Figyelem! Csalók garázdálkodnak a Díjnet nevében!

Szerző • 2018-06-08 • Hírek, Közbiztonság Figyelem! Csalók garázdálkodnak a Díjnet nevében! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva660

Az elmúlt napokban a Díjnet Zrt. nevével és logójával visszaélve adathalász e-maileket küldtek ismeretlenek a noreply@dijnet.hu e-mail címről. A cég arra kér mindenkit, hogy az említett, „Bejelentés” tárgyú e-mailben feltüntetett „Frissítse A Fiókot” hivatkozást/linket ne nyissa meg, illetve arra kattintva ne adja meg adatait, ne kezdeményezzen regisztrációt.

Fontos információ, hogy a Díjnet Zrt. a regisztráció során nem kér be bankkártya adatokat. A Díjnet részére a bankkártyás fizetést és a bankkártya regisztráció lehetőségét az OTP Bank Nyrt. biztosítja közvetlenül saját rendszerében.

“Kérjük, hogy a hasonló e-maileket fokozott figyelemmel kezelje. Fontos, hogy hasonló levél érkezésekor alaposan vizsgálja meg a belinkelt weboldalt, a Díjnet által küldött levél esetén a weboldalra mutató link mindig tartalmazza a dijnet.hu tartományt, egyéb esetben a linket ne nyissa meg” – írja közleményében a Díjnet Zrt.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva