Figyelem: március 16-án kezdődik a zöldhulladék elszállítása!

Szerző • 2015-03-13 • Hírek, Zöld környezet Figyelem: március 16-án kezdődik a zöldhulladék elszállítása! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva10004

Az FKF Nonprofit Zrt. március 16-án, hétfőn kezdi meg Budapest zöldövezetes kerületeiben a zöldhulladék begyűjtését, hétfőn kerületünkben az Üllői út, Nagyenyed utca és a Péterfalvi út közötti területen, illetve a Lőrinci út és a Kossuth Ferenc-telep környékén indul a gyűjtés.

A közterület-fenntartó csak az FKF logóval ellátott, „Kerti zöldhulladék” feliratú zsákokban szállítja el a levágott füvet, lombot, gyomot, fa és bokornyesedéket. Az összegyűjtött zöldhulladékot komposztálják.

A műanyag zsákok megvásárolhatók a cég lakossági ügyfélszolgálati irodájában, a hulladékudvaroban, valamint értékesítő partnereinknél.

zoldhull02_bent

Bruttó ár:

60 literes: 197 Ft/db
100 literes: 235 Ft/db

A gyűjtőzsákok ára tartalmazza a begyűjtés, az elszállítás és a komposztálás költségét.
A független értékesítési pontokon vásárolható zsákok ára eltérhet az FKF által kínált ártól.

zoldhull03_bent

A 18. kerület gyűjtési helyszíneinek napi beosztását az alábbi képen láthatja, de megnézheti nagyobb méretben ide kattintva!

zoldhulladek_hirlevel_XVIII.indd

“Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákban háztartási vagy egyéb, nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.

Szolgáltatásunk valamennyi információja, az értékesítő partnerek és a lakossági hulladékudvarok címei, valamint kerületi bontásban az érintett körzetek, megtalálhatók Társaságunk honlapján a www.fkf.hu címen.

zoldhull01_bent

Írásban az fkfzrt@fkf.hu címen, illetve telefonon a 06-40/353-353-as ügyfélszolgálati számon érdeklődhetnek.

Kérjük, hogy Budapest közterületi rendjének és tisztaságának megóvása érdekében csak a tájékoztatónkban jelzett időpontban készítsék ki a zsákokat!” – írta az FKF közleményében.

(Fotók: fkf.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva