Filmet forgat a Csillagkapu sztárja a fővárosban – bárhol összefuthat vele!

Szerző • 2015-08-27 • Hírek, Könnyű Filmet forgat a Csillagkapu sztárja a fővárosban – bárhol összefuthat vele! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva914

A Csillagkapuból is ismert Amanda Tappinggal forgatnak jeleneteket a fővárosban az elkövetkezendő napokban. A produkció az „X Company” nevet viseli, ami valójában egy kanadai kémthriller, amit teljes egészében Magyarországon forgatnak. A több díjjal is kitüntetett színésznővel szinte bárhol összefuthatunk Budapesten, ezért jobb, ha nyitott szemmel járunk, és mindig van nálunk egy toll és egy papír!

Amanda nemrég, augusztus 23-án érkezett a fővárosba, ami jól láthatóan elnyerte a tetszését – erről tanúskodik egy fénykép is, amit maga a színésznő készített el és tett fel hivatalos twitteres fiókjára. Amanda számos sorozatban szerepelt már: ilyen volt például a Génrejtek, vagy a Flash Forward.

A II. világháború alatt játszódó X Company első évadja már sikerrel lezajlott 2015 februárjában, a CBC nevezetű adón.

Aki nem ismerné munkásságát, annak eláruljuk, hogy Amanda az UNICEF egyik szóvivője, a Csillagkapu sorozatért négy díjat is bezsebelt, 2005-ben született lányát Kovács B. Olíviának, férjét pedig Kovacs Alan-nak hívják, Vancouverben élnek hármasban.

forrás: origo.hu
kép: scifinow.co.uk

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva