FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ

Szerző • 2014-10-30 • Fejlesztések, Hírek, Közélet, Zöld környezet FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3794

A Környezet és Energia Operatív Program keretében, Budapest Főváros Önkormányzata beruházásában tervezett Szemléletformáló és újrahasználati központ megvalósulása érdekében Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, módosítani kívánja a Városrendezési és Építési Szabályzatának 53. számú, Ipacsfa utca – Méta utca – kerület határ – Közdűlő út által határolt területre vonatkozó, szabályozási tervét.

A kiemelt társadalmi cél érdekében központi költségvetési forrásból finanszírozott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű építési beruházás indokolja – a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet alapján – a szabályozási tervmódosítás tárgyalásos eljárás keretében való lefolytatását.

Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló, 4/2014. (III.14.) önkormányzati rendelet 3. § alapján, fogalmazzák meg a szabályozási terv módosításával kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, amit elektronikus formában a partnersegi@bp18.hu e-mail címre juttathatnak el. A véleményt csatolmányként, szerkeszthető (.doc) formátumban hivatalos levél formában (címzett, tárgy, észrevétel-vélemény, név, esetleg képviselt szervezet) kérjük megküldeni.

A partnerségi egyeztetés megindításával párhuzamosan kezdődik meg a tervmódosítás készítése, amit amint elkészül, várhatóan 2014. november 5-től, a
www.bp18.hu oldalon elérhetővé teszünk. A vélemények és észrevételek megküldésének határideje 2014. november 13.
FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ
1186 Bp., Besence utca 1.
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva