Forgalomkorlátozások lesznek több kerületben a hétvégén

Szerző • 2018-04-12 • Hírek, Közlekedés Forgalomkorlátozások lesznek több kerületben a hétvégén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva447

Forgalmi változások lesznek Budapesten szombaton és vasárnap futóverseny miatt, ezek többek közt a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpartot érintik – közölte a Budapest Sportiroda.

A 33. Vivicittá Városvédő futás miatt szombaton lezárják a margitszigeti központi utat 6 és 17 óra között. Emellett a nap folyamán forgalmi változásokra lehet számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcában, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton a Széchényi István tér és a Népfürdő utca között, illetve a Margit hídon 14:50 és 16 óra között.

Vasárnap is forgalmi változások lesznek a futóverseny miatt, szintén lezárják a margitszigeti központi utat, ahol a rajt-cél helyszínt alakítják ki, 6 és 17 óra között. Ezenkívül forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchényi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az Újpesti rakparton 8:50 és 14:30 között.

Ezenkívül lezárják a budai alsó rakpartot az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között 7 óra és 10:30 között, valamint a pesti alsó rakpartot teljes egészében 7 és 14 óra között.

Miután a futók elhaladtak, az egyes útszakaszokat fokozatosan megnyitják.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva