Formába hozzták a fitnesztermet

Szerző • 2017-08-03 • Fejlesztések, Hírek, Sport Formába hozzták a fitnesztermet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva648

Rá sem lehet ismerni a Vilmos Endre Sportcentrumban található felújított fitneszteremre. Az átadás után már csak az edzéstől fognak izzadni a vendégek, ugyanis a teljes felújítás mellett légkondicionálást is kapott az Akadémia Fitnesz – olvastuk a varosgzda18.hu oldalon.

Egy tágas, szellős, kellemes edzőterem lett a végeredménye annak a felújítási folyamatnak, amelyet a Városgazda18 Zrt. Magasépítési osztályának munkatársai kiviteleztek. A felújítás és átalakítás közben újragondolták a belső terek elrendezését is, ezért válaszfalat bontottak, és a mai trendeknek megfelelően rendezik be a fitnesztermet. Az épület már elkészült, a látványtervek alapján pedig folyamatban van a berendezése. Előreláthatólag ősszel már birtokba is vehetik a mozgás szerelmesei az új termet.

Szabó István, a Városgazda18 Zrt. Magasépítési osztályvezetője elárulta, hogy sokat dolgoztak a fitneszterem felújításán, de a végeredményt elnézve úgy érzi, hogy megérte a befektetett energiát.

Régi, elöregedett volt minden ebben a teremben, és a kialakítása is ósdinak számított. A helyiség összesen 300 négyzetméteres, amit úgy alakítottunk át, hogy 180 négyzetméteres lett a fitnesz részleg, illetve 120 négyzetméteren helyezkednek el a vizesblokkok, az előtér és a várakozó. Ehhez az elrendezéshez elbontottuk a hosszanti válaszfalat, aminek a helyére oszlopok kerültek. Kicseréltük az elektromos hálózatot, új armatúrákat szereltünk fel, és az adott helyek a funkcionalitásaiknak megfelelően új burkolatokat kaptak. Természetesen a mosdók és zuhanyzók sem maradhattak olyan állapotban, amilyenek korábban voltak, teljesen felújítottuk őket. Előtetőt építettünk a bejárathoz, mert a felújítást megelőzően becsapott az eső az ajtón, a főbejárati nyílászárót kicseréltük, illetve az optimálisabb hőszigetelés miatt új üvegekkel láttuk el az ablakokat. Lényeges fejlesztés, hogy klimatizáltuk a helyiséget, ennek köszönhetően minden évszakban komfortosan edzhetnek majd a fitneszteremben – mondta el Szabó István.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva