Fotók: páncélautók, állig felfegyverzett rendőrök köröznek Budapesten

Szerző • 2016-03-22 • Hírek, Közbiztonság Fotók: páncélautók, állig felfegyverzett rendőrök köröznek Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1451

Már nem csak a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, de a belváros szinte egész területén nagy a rendőri készültség. A brüsszeli kettős robbantás miatt kettes fokozatú terrorkészültség lépett életbe hazánkban.

Brüsszelben egy metróban és egy reptéren robbantottak, ezért ezekre a helyekre itthon is járőröket és páncélozott gépjárműveket vezényelnek.

terrorkep01_bent

A metrók területén és a Parlament előtti Kossuth téren a Terrorelhárítási Központ munkatársai is megjelentek kedden, kora délután.

terrorkep02_bent

Pintér Sándor belügyminiszter közölte:
”A brüsszeli robbantások nyomán Orbán Viktor miniszterelnök ideiglenesen elrendelte a terrorkészültség kettes, magas fokozatát. A belügyminiszter hozzátette: a kormányfő addig rendelte el ideiglenesen a kettes fokozatot, amíg nem tisztázódik, hogy mi történt pontosan Brüsszelben, és mi várható Európa más országaiban.” – írta, és a képeket közölte a hvg.hu.

Fotók: Stiller Ákos

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva