Vízzavarodásra és víznyomáscsökkenésre kell számítani Pestszentimrén

Szerző • 2020-09-19 • Hírek, Közélet Vízzavarodásra és víznyomáscsökkenésre kell számítani Pestszentimrén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva157

Vízzavarosodásra, víznyomáscsökkenésre kell számítani a kerületben szeptember 21. és október 29. között munkanapokon, az éjszakai órákban hálózattisztítási munkálatok miatt – írta a Fővárosi Vízművek a weboldalán. A munkálatok Pestszentimre városrész magasabban fekvő részein víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást okozhatnak este 20.00 és másnap reggel 6.00 óra között az alábbi területen:
Kőrös utca – Fiume utca – Üllői út – Esze Tamás utca – Kerékkötő utca – Kerékvágás utca – Halomi út – Határ utca – Szálfa utca – Flór Ferenc utca által határolt terület.

A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható – íták.

“Társaságunk a járványhelyzetre való tekintettel mindent megtesz annak érdekében, hogy szolgáltatási területén a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a vízellátás szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése. A munkák tervszerű elvégzése hosszú időre garantálja a kerületek lakosainak a megbízható és kiváló minőségű vízszolgáltatást” – olvasható a közleményben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva