Fröccsöntő – Fesztivál, zene, gasztronómia, családias programok!

Szerző • 2014-08-23 • Hírek, Programok, Szórakozás Fröccsöntő – Fesztivál, zene, gasztronómia, családias programok! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1090

Ha szeptember, akkor az a XVIII. kerületben a három napos fesztivál ünnepe. Szeptember 5 és 7 között újra a kultúra és a gasztronómia kapja a főszerepet a Bókay-kertben. Idén a különleges ételek mellett a kiváló borok és az azokból készült fröccsök mustrájára lesz lehetősége a fesztivál vendégeinek.

 

1

A kiváló ételek és borok mellett három színpadon olyan együtteseket, igazi zenei csemegéket láthatunk majd, mint a rock történet egyik legendáját a Karthago együttest, a különleges humorral fűszerezett zenéjű KFT együttest, az irónia zenei nagymestereit az Irigy hónaljmirigy zenekart, vagy a swing és jazz műfajának talán az egyik legjobb jelenkori képviselőjét a Group’N’Swing bigbandet. Az énekesek közül olyan előadók szórakoztatják majd a közönséget, mint Balázs Fecó, Gáspár Laci, Dér Heni. Szombat este pedig a hazai alternatív rock legnagyobbja, a Pál Utcai Fiúk Zenekar lép színpadra, sokak örömére. A fesztivál meglepetéseként egy további különlegesség is szerepel szombaton a programban. Az ír zene és tánc központja lesz a Bókay-kert strandja közelében lévő Szabadtéri színpad. Itt az ínyencek ír söröket kóstolhatnak majd. Természetesen: a szervezők figyelemmel voltak a gyermekekre is, a fesztivál a családi jellegét is megőrzi.

A fesztiválon immár hagyományosan megrendezésre kerülő főzőversenyen a kerületi közösségek – cégek, civil szervezetek, sportegyesületek, baráti társaságok mellett a Városgazda idén is több csapattal indul.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva