Futballtól sakkig – sporttáborok az Akadémiával

Szerző • 2018-05-11 • Hírek, Programok, Sport Futballtól sakkig – sporttáborok az Akadémiával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1494

Évről évre egyre gazdagabb programot nyújtanak a Városgazda Utánpótlás Akadémia táborai, amelyekben idén már kilenc különféle szakosztály várja a gyerekeket. Sőt lesz egy tizedik, sportágválasztó tábor is, ahol az akadémia által kínált valamennyi sportágba belekóstolhatnak a táborozók, és kiderülhet, hogy melyikben a legügyesebbek.
Mutatjuk a kínlatot is!

Ezen a nyáron összesen 11 turnusban lehet sportolni a Városgazda Utánpótlás Akadémia (VUA) táboraiban. A kilenc szakosztály – labdarúgó, küzdősport, úszás, street dance, vízilabda, futsal és strandlabdarúgás, jégkorong, sakk, kosárlabda – táborai és a sportágválasztó turnusok egyaránt hasznos és kellemes nyári időtöltésnek ígérkeznek.

A sportprogramok mellett napi háromszori étkezéssel, színvonalas programokkal, animációs foglalkozásokkal, strandolással gondoskodnak a tábor szervezői és a szakoktatók a gyerekek kondíciójáról és jó hangulatáról.

A sporttáborok időpontjai és helyszínei
Az első egyhetes turnusok június 18-án indulnak: a Vilmos Endre Sportcentrumban a labdarúgás (további turnusok kezdete: június 25., július 30., augusztus 6., 13. és 21.) és a vízilabda (június 25.), a Bókay-kertben pedig az úszás (augusztus 31-ig minden hétfőn). A küzdősporttábornak – karate, thai boksz és ökölvívás szakágakban – szintén a Vilmos Endre Sportcentrum ad otthont június 18–22. között.
Futsal és strandlabdarúgás három turnusban és korcsoportban lesz a Bókay-kertben (július 2-i, 9-i és 16-i kezdettel).
A street dance (július 23–27. és augusztus 6–10.) és a kosárlabdatábort (augusztus 6–10.) a Csontváry iskolában rendezik.
A Vilmos Endre Sportcentrum ad otthont a jégkorongtábornak (június 25–29.), a sakktábornak (július 9–13.) és a sportágválasztó tábornak is (július 16–20. és augusztus 13–17. között).
A turnusok megfelelő létszám esetén indulnak. A jelentkezési lapok letölthetők a varosgazda18.hu oldalról ide kattintva. Személyes leadásukra a Vilmos Endre, a Park és a Kastélydombi uszoda pénztárában, az akadémia boltjában (Üllői út 333.) és a Városgazda Zrt. Baross utca 7. szám alatti ügyfélszolgálatán van lehetőség. E-mailben az akademia@varosgazda18.hu címre lehet elküldeni a kitöltött lapokat.

Egy-egy tábori napba az edzések mellett belefér többek között a játszóterezés és a kötetlen strandolás is. A változatosság öröme vonzza évről évre a gyerekeket VUA táboraiba, amelyekből nem maradhatnak ki a kézműves és egyéb kreatív foglalkozások sem. A közösség pozitív hatása sem elhanyagolható, hisz az egyhetes turnusok alatt új barátságok is születnek.

A múlt nyáron 493 gyermek vett részt a sporttáborokban, és térhetett haza kellemes élményekkel.

Elérhető árakon

A sportágválasztó tábor igazi különlegesség. A gyermekek bizonytalansága mellett sokszor a szülők sem tudják, hogy melyik sport felelne meg leginkább gyerekük alkatának, fizikumának, mentalitásának. A sportágválasztó turnusokban ez akár egy hét alatt kiderülhet, ugyanis itt mindennap más sportot, más edzést lehet kipróbálni szakedzők segítségével és tanácsaival.

A VUA-tagok kedvezményt kapnak a táborok részvételi díjából. A jégkorongturnus ára 30 ezer forint, az akadémia tagjainak 24 ezer forint. A többi tábor turnusonként egységesen 22 ezer forintért érhető el – az akadémiásoknak 17 600 forintért.

A többgyermekes családokra gondolva az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz testvérkedvezmény. Az első gyermek után kell csak teljes árat fizetni, a testvérek már 10-10 százalékkal olcsóbban táborozhatnak.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva