Futsal: vereséggel felérő döntetlen – VIDEÓ

Szerző • 2015-11-01 • Hírek, Sport, Videók, Videók a tizennyolcból Futsal: vereséggel felérő döntetlen – VIDEÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva787

Egy perccel tartott tovább a Városgazda Utánpótlás Akadémia és a Brand Missoin Tolna futsal mérkőzése, mint ahogy mi szerettük volna. A 4-4 es döntetlenek inkább a vendégek örültek, akik az utolsó percben két gólt is szereztek, így egalizálva az eredményt. Nézzék meg a WEBHÍRADÓ18 összefoglalóját a mérkőzésről!

Szabó László edző szerint “egy agyonnyert meccset” veszítettek el, amihez kellett némi balszerencse és egy véleményes bírói döntés is. Nézze meg a videót:

Városgazda Utánpótlás Akadémia – Tolna-Mözs FSE 4-4 (2-1)
Férfi futsal NB II Közép csoport, Budapest, Lőrinci Sportcsarnok. Vezette: Jannitz Gergő (Deme R., Tihanyi N.).

Városgazda: Ács – Simonyi, Hasenauer, Riscuita, Kiss. Cserék: Jokán, Szabó L., Szabó F., Méreg, Palásti, Felföldi. Játékosedző: Szabó László.
Tolna-Mözs FSE: Lévai – Kovács, Dr. Papp, Kneller, Sós. Cserék: Kurunczi, Frankowszky, Merkl. Játékosedző: Kneller Balázs.
Gólszerzők: Simonyi (2′), Jokán (4′), Kiss (32′, 36′), illetve Kovács (8′), Dr. Papp (38′), Fraknkowszky (40′), Kneller (40′).
Sárga lap: Szabó L. (34′), illetve Frankowszky (28′), Merkl (19′).
Kiállítás: Riscutia (40′).

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva