Gajdos a bajnok, Nagy az elnyűhetetlen

Szerző • 2014-09-08 • Hírek, Sport Gajdos a bajnok, Nagy az elnyűhetetlen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1422

Örömteli heteket tudhat maga mögött a Malév SC íjászszakosztálya: versenyzői kitűnően szerepeltek az augusztusi országos bajnokságon.

Lehet, hogy Malév-gépek nem emelkednek már a magasba, ám az egykori légitársaság nevét viselő egyesület íjászai szárnyaltak az ob-n.

5

A legnagyobb sikert a 40 esztendős Gajdos Csaba Márk (képünkön balra) érte el, aki egyéni ob-elsőséget szerzett, folytatva ezzel a nagy elődök példáját. A sportember magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt a budapesti Ikarus-pályán megrendezett viadalon.

4

Akár hiszik, akár nem, a 71 (!) éves Nagy Béla még ma is ott van a legjobbak között, igaz, immár a senior kategóriában. Az 1980-as moszkvai olimpián 5. helyezést elérő sportember a 2. lett a bajnokságon, ami előtt tényleg kalapot illik emelni. Bronz jutott az erdélyi lövőnek, Matei Leventének, s 4. lett az ugyancsak senior kategóriás Tüzes Levente.

Ez az „előjáték” jól jöhetett a Malév-íjászoknak a szeptember végén megrendezendő országos csapatbajnokság előtt.

bp18.hu, Róth Ferenc

Malév íjász lőtér

[/su_youtube][/su_youtube]
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva