Gála a küzdősportok szerelmeseinek: jön az FNH3!

Szerző • 2015-09-21 • Hírek, Programok, Sport Gála a küzdősportok szerelmeseinek: jön az FNH3! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva856

Szeptember 27-én rendezik a Fight Night Hungary harmadik felvonását (FNH3) a Barba Negra Music Clubban a XI. kerületben. A szervező Re-Gym edzőtermében már javában készülnek a magyar harcosok, akiket maga Erdei Zsolt is meglátogatott. A jegyárak 2990 és 12.000 forint körül alakulnak.

Ahogy az előző két alkalommal, úgy szeptember 27-én is a Barba Negra Music Club ad otthont a népszerű rendezvénynek, ahol egyúttal az E.M.L.Hungary 2015 három négyes tornájára, valamint egy Muaythai Magyar Bajnoki Címmérkőzésre is sor kerül. A rendezvény délután öt órakor nyitja meg kapuit.

Hazánk legkeményebb muay thai küzdősportolói mellett nemzetközi – egy horvát, egy bosnyák és egy román – versenyzők is fellépnek a ringben.

A thai bokszot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja.

fnh_bent

Online jegyértékesítés:

– állóhely: http://tixa.hu/fightnighthungary_allohely_barbanegra
– erkély álló: http://tixa.hu/fightnighthungary_erkely_allo_barbanegra
– ülőhely: http://tixa.hu/fightnighthungary_ulohely_barbanegra
– ezüst VIP: http://tixa.hu/fightnighthungary_ezustVIP_barbanegra
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ events/1124502087597057/

Cím: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Kép: andykmuaythai.com
forrás: totaldamage.blog.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva