Garnélaburger Pestszentlőrincen? Egzotikus és megfizethető ételbár a kerületben

Szerző • 2018-01-22 • Hírek, Könnyű Garnélaburger Pestszentlőrincen? Egzotikus és megfizethető ételbár a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1922

“Végre, valaki nem a turistákra, hanem a helyiekre akar alapozni, nem a belvárosban, hanem Dél-Pesten mutatja meg, hogy van a vendéglátásnak egy ilyen oldala is” – írta elismerő kritikájában aShrimpy Street Food barról, kerületünk legújabb gasztronómiai büszkeségéről a magyarkonyhaonline.hu kritikusa. Hiszen rákokra, tintahalakra, lazacokra alapozó éttermek főként csak a belvárosban vagy a centrumhoz közel üzemeltek… eddig.

A welovebudapest kritikája után most egy újabb elismerést kapott kerületünk egzotikus ételbárja a Shrimpy, amely első sorba garnélákból, tengeri halakból és herkentyűkből kínál különböző módon elkészített ételeket. És aki csak egy kicsit is nyitott a tenger gyümölcsinek szüretelésére, biztos, hogy talál az ízvilágának megfelelőt.

Ha bárki azt gondolná, hogy egy garnéla- vagy lazacburgerért, esetleg egy tonhal steakért vagy épp a grillezett Szent Jakab-kagylóért a belvárosba kell utazni nagyot téved. Sőt, a magyarkonyhaonline.hu újságírójának gondolatait tovább fűzve azt kell mondanunk, hogy kerületünk egy újabb gasztronómiai értékkel gazdagodott, ami nemhogy a belvárosból, de még Szentendréről is Pestszentlőrincre csalogatja majd a vendéglői kalandorokat.

A helyiséget egy kerületi pár üzemelteti, akik két évet dolgoztak a street food “iparban” és egy küldetéssel érkeztek haza: “célunk egy olyan „gasztroforradalom” elindítása, mely ezen ételek képviseletében bebizonyítja az embereknek azt, hogy a tengeri ételek igen is ínycsiklandozóak” – írják weboldalukon.

Az étteremkritikus útmutatása és az étlap végigböngészése is meggyőz bennünket arról, hogy bizony az ár-érték arányt is kiválóan belőtték az ételbárban. Már csak személyesen kell meggyőződnünk minderről, amire rövid úton sort kerítünk mi is…

És az elérhetőségek:

Shrimpy Food Bar
Cím: 1181 Budapest, Üllői út 507.
Nyitvatartás: Sze-P: 10:30 – 22:00 Szo-V: 11:30-22:00
Háthozszállítás: 06-30-832-7827
Facebook: https://www.facebook.com/shrimpyfoodtruck/

Fotók: https://www.facebook.com/shrimpyfoodtruck/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva