Gyere és mozogj!

Szerző • 2019-04-17 • Hírek, Sport Gyere és mozogj! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva743

Harmadszor rendezte meg a Városgazda Utánpótlás Akadémia a Fitt Junior táncversenyt, amelyre minden eddiginél több csapat nevezett be. A találkozó egyébként a rekordot leszámítva is sikeres és kellemes családi esemény volt – írta cikkében a bp18.hu.

Gyere, próbáljunk!
Nem úgy, fordítva állsz fel!
Ilyesféle mondatok előzték meg a hivatalos műsor kezdetét. A Városgazda Utánpótlás Akadémia harmadik alkalommal szervezte meg április 14-én a Pestszentimrei Sportkastélyban a Fitt Junior táncversenyt, amely komoly erőpróba volt a részt vevő általános és középiskolásoknak.

Pestszentlőrinc a bázis

Reméljük, hogy két év múlva már az egészében megújult Lőrinci Sportcsarnok ad majd otthont az eseménynek – mondta a megnyitó beszédében Kissné Baumann Gizella, a Városgazda Utánpótlás Akadémia (VUA) sportszakmai igazgatója arra utalva, hogy az egyesület bázisa a lőrinci létesítmény, amelynek korszerűsítése nemrég kezdődött meg.

Küldetés teljesítve

Az igazgatónő szívesen beszélt a rendezvény küldetéséről is:

Ebben az évben 22 csapat nevezett a versenybe. Ráadásul a mai napon több városgazdás családi esemény is volt, amelyeken összesen mintegy 5000 gyereket mozgattunk meg vetélkedőkkel, sportversenyekkel. Én azt hiszem, ha az akadémiának semmilyen szakosztálya nem volna, csak ezt az eseményt bonyolítaná le, már akkor is bőven teljesítené a vállalt feladatát: hogy minél több fiatalt mozgásra serkentsen.

A VUA azonban összesen nyolc szakosztállyal várja a mozogni vágyó fiatalokat, a táncverseny pedig egy volt azoknak a magas színvonalú rendezvényeknek a sorában, amelyek nemcsak mozgásra serkentenek, hanem a kerületiek közösségének szerveződésére is lehetőséget adnak.

A győztes csapatok:

Alsós kategória
1. Kolibri Táncegyesület: Hihetetlen csapat
2. Blue Stars: Beautiful trauma
3. Pl Team: I like it

Felsős kategória
1. holtversenyben: Titanium SD: Red G és Kolibri Táncegyüttes: Harcra készen
2. VUA Street Dance: Für Elise
3. Sense Dance – Pink Bubbles: My Way

Középiskolás kategória
1. Sense Dance: Red Rivas Breath
2. Nemes Fitness: A legnagyobb show
3. Pixie Dance KOK: Junior New Line

Forrás: bp18.hu/K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva