Gyere korán és szelfizz a terminálon!

Szerző • 2014-12-11 • Hírek, Könnyű Gyere korán és szelfizz a terminálon! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1762

Akár egy iPad minit is nyerhet az a budapesti utas, aki fogja magát és némileg korábban jön ki a repülőtérre, hogy azután megörökíthesse, mivel tölti idejét a repülés előtt. A Budapest Airport legújabb ünnepi akcióján értékes nyereményeket lehet nyerni.


Clipboard08Közeleg a karácsonyi csúcsforgalom, úgyhogy a Budapest Airport különleges akciót hirdetett, amely ötleteket adhat a kényelmes és tartalmas utazáshoz. A repülőtér azt javasolja az utasoknak, hogy tekintettel a várható csúcsidőszakra, jöjjenek ki a szokásosnál némileg korábban a terminálra, főleg ha csak kézipoggyásszal indulnak útnak. A korán érkező utasoknak ugyanis így sikerül elkerülniük az esetleges sorokat a check-in pultoknál vagy a biztonsági ellenőrzésen, és nem kell azonnal a beszállító kapuhoz rohanniuk.

Clipboard06A játék lényege, hogy a repülőtér terminálján az utasok készítsenek saját magukról egy fotót okostelefonjukkal, bemutatva, hogy éppen mit csinálnak. A fotót (ismertebb nevén a szelfit) közvetlenül feltölthetik a Budapest Airport facebook-oldalára, a végére hozzátéve: #BudEarlyBirdSpecial (két óra ingyen wifi áll rendelkezésre a SkyCourtban!).
A legjobb kép készítőjét minden héten ajándékcsomaggal jutalmazza a Budapest Airport, míg a verseny végén, vagyis 2015. január 15. után egy iPad minit nyerhet egy szerencsés játékos.
A fotópályázat részleteiről itt: https://www.facebook.com/budapestairportvagy a repülőtér honlapján www.bud.hu lehet többet megtudni. A sorsoláson minden induló utas, tehát magyarok és külföldiek is részt vehetnek.
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva