Gyerekzsivaj zárórendezvény a Kossuth téren

Szerző • 2019-10-07 • Hírek, Programok Gyerekzsivaj zárórendezvény a Kossuth téren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva651

A Gyerekzsivaj program zárórendezvényét tartják meg október 11-én a Kossuth téren, ahol ingyenes programokat tartanak 15 órától.

Az előző, 2018-as év játszótér-felújítási programját folytatva 2019-ben is sok, összesen tíz játszótér újult meg Pestszentlőrinc-Pestszentimrén – az idei felújítási sorozat Gyerekzsivaj néven futott. Minden egyes megújult játszóteret családi, játékos és szórakoztató programok keretében adtak át, amelyeken eddig több ezren vettek részt. Október 11-én 15.00-18.00 óra között a Gyerekzsivaj program záróünnepségének a Kossuth tér biztosít helyszínt. Az ingyenes rendezvényen ugrálóvár, egészségügyi szűrővizsgálatok, munkagépek, rendőrségi kitelepülés, oktatási és nevelési intézmények programjai, arcfestés, kézműves foglalkozások tartalmas kikapcsolódást ígérnek az érdeklődőknek. 16.00 órától gyermekszínházi előadást tekinthetnek meg a kicsik, majd 16.45-től Kozma Zsuzsanna FittMóka programjára mozoghat mindenki.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva