Gyermeke megölésével gyanúsítják az anyát és volt élettársát

Szerző • 2015-10-20 • Hírek, Közélet Gyermeke megölésével gyanúsítják az anyát és volt élettársát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1037

Elfogták azt a nőt és volt élettársát, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy évvel ezelőtt megöltek és kukába dobtak egy újszülöttet a Szövet utcában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja közleményében a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 27-én a reggeli órákban a Budapest XVIII., Szövet utcában található egyik ház szeméttárolójából egy újszülött csecsemő holtteste került elő. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a
csecsemő élve született, feltehetően egészségesen. Halála a születést követő rövid időn belül, idegenkezűség által következett be.

A közel egy éve tartó nyomozás során a rendőrök látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Andrea 32 éves és volt élettársa, K. Gábor 33 éves budapesti lakos. A nyomozók 2015. október 16-án a délutáni órákban Budapesten elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható édesanyát és volt élettársát. A nőt és a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.
A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatja le és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva