Gyógyszerhamisító labort kapcsoltak le a rendőrök a kerületben

Szerző • 2017-07-31 • Hírek, Közbiztonság Gyógyszerhamisító labort kapcsoltak le a rendőrök a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva535

Több hamis tablettát és ampullát talált a rendőrség egy 18. kerületi családi ház pincéjében, ahol gyógyszerhamisító labor működött. A szerek feketepiaci értéke 600 millió forint. Éles lőfegyvert is találtak a labor üzemeltetőinél.

A police.hu szerint a laborban idén áprilisban kezdték meg a gyártást, egy 47 éves budapesti férfi irányított mindent egy bűnszervezeten keresztül. Napi rendszerességgel több ezer tablettát és ampullát gyártottak, amelyeket egy dunaharaszti ingatlanban csomagoltak és tároltak, innen hetente többször küldtek termékeket futárszolgálattal Európa több országába.

A Készenléti Rendőrség múlt hét szerdán elfogta a csoport vezetőjét és két tagját, a házkutatás során lefoglalták a gyártáshoz szükséges gépeket, a már elkészült gyógyszereket, nagy mennyiségű valutát, és még fegyvereket is.

A kerületből a rendőrség a dunaharaszti lakás felé vette az irányt, itt fogták el a csoport negyedik tagját, a pincében pedig ipari mennyiségű gyógyszert találtak. A két helyszínen a nyomozók összesen több mint 600 ezer tablettát és ampullát találtak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva