Gyorsabb lett a vérvétel

Szerző • 2015-05-26 • Egészség, Hírek Gyorsabb lett a vérvétel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1035

Kevesebb mint a felére csökkent a laborvizsgálatra való várakozás ideje a Zsebők Zoltán Szakrendelőben. Dömötör István alpolgármester arra törekszik, hogy a közeljövőben a regisztrációs idő is rövidüljön.

Rövid időn belül szeretném elérni, hogy akik reggeli laborvizsgálatra jelentkeznek a szakrendelőben, harminc percen belül végig tudjanak érni a rendszeren – közölte Dömötör István alpolgármester, aki az elmúlt hetekben szorgalmazta a Zsebők Zoltán Szakrendelőt működtető Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. szakmai vezetőinél, hogy tegyenek lépéseket a laboratóriumi vizsgálat idejének csökkentése érdekében.

Saját magam tapasztaltam, hogy ha valaki reggel jelentkezett vérvételre, másfél órát is kellett várakoznia, amíg végzett. Ez számomra teljesen elfogadhatatlan, ezért kértem a szolgálat vezetőségét, hogy keressünk megoldást a várakozási idő mérséklésére – mondta az alpolgármester.

Május elején két új vérvételi pontot nyitottak meg a rendelőben, amivel, úgy tűnik, sikerült csökkenteni a várakozási időt. Ennek köszönhetően, akik reggel 7 óra körül tépnek sorszámot, 30-40 perc alatt végezhetnek. Amennyiben a regisztrációs folyamatot is sikerül felgyorsítani, akkor a teljes várakozási idő 30 perc alá csökkenhet. Reményeim szerint mindez nem tart sokáig, addig is kérem az érintettek türelmét.

bp18.hu, K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva