Gyűjtést is szerveztek a tűzkárt szenvedett pestszentimrei családnak

Szerző • 2021-01-03 • Hírek, Közélet Gyűjtést is szerveztek a tűzkárt szenvedett pestszentimrei családnak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva178

Ahogy arról már beszámoltunk egy családi ház felső szintje kapott lángra Pestszentimrén. A házban a Városgazda18 munkatársa lakott családjával. Szerencsére személyi sérülés nem törént, de az anyagi kár jelentős. A Városgazda18 vezetése úgy döntött, hogy a család még a jövő héten rendkívüli gyorssegélyt kap az újrakezdéshez. Közben Hartaházi Miklós, Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat alelnöke gyűjtést is kezdeményezett a közösségi oldalán.

“A Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat is kiemelten kezeli a helyzetet, Makai Tibor önkormányzati képviselő úrral közösen szeretnénk összefogni a segítők táborát – legyen az hivatalos, civil vagy emberbaráti segítség – hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjanak a helyreállítási folyamatok. A családdal egyeztetve elsőként leginkább az alábbi tárgyi felajánlásokra lenne szükségük:
– Műszaki berendezések: hűtő, mikrohullámú sütő, mosógép, bojler
– Építőanyag: beltéri bejárati ajtó (1), beltéri szoba ajtó (3), thermo bukó-nyíló ablak (3), illetve cserép, tégla stb.
A családfő nem szeretne visszaélni a helyzettel, nem kéri neve és címe feltüntetését, segítségüket általunk tudják eljuttatni részükre. A felajánlásokat üzenetben fogadjuk” – írta Facebook-odalán a képviselő.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva