Hajfesték 110 millióért? – kokainfogás a reptéren

Szerző • 2015-01-13 • Hírek, Videók, Videók a nagyvilágból Hajfesték 110 millióért? – kokainfogás a reptéren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1286

A Liszt Ferenc reptéren két portugál állampolgár próbált hajfestéknek álcázott kokaint Magyarországra csempészni. A több mint hét kilónyi kábítószert lefoglalták, a két portugált letartóztatták.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói két gyanúsan viselkedő személyre lettek figyelmesek 2015. január 10-én 12 óra körüli időben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren.

A csomagátvizsgálás alkalmával a 23 éves C. Sandra Filipa bőröndjéből 82 darab hajfestékes tasakba rejtve, összesen 7387 gramm – az elsődleges szakértői vélemény szerint – kokain került elő, mely meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

A kábítószert Brazíliából Dubai érintésével próbálta Magyarországra csempészni a nő, amelyben a gyanú szerint segítségére volt a 48 éves C. Aruna.

kokain_bent

A rendőrök lefoglalták a kábítószert, amelynek kiskereskedelmi értéke a feketepiacon körülbelül 110 millió forint.

A két portugál állampolgárt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi Ügyészségnél. A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást – igazságügyi vegyészszakértő bevonásával – a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva