Harcművész Világkupa Budapesten

Szerző • 2015-12-02 • Hírek, Sport Harcművész Világkupa Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1445

A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség és a Magyar Grappling, Pankráció és MMA Szakági Szövetség rendezi a jubileumi 20. Hanshi Kupát, dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda országgyűlési képviselőjének fővédnökségével. A világverseny december 4-6. között Budapesten, a Soroksári Sportcsarnokban lesz.

A 2 napos rendezvényen ukrán, orosz, portugál, román, szlovák, afgán, amerikai, és természetesen magyar sportolók is részt vesznek.

A sporteseményen Jeff Speakman, amerikai filmsztár is tiszteletét teszi majd, aki maga is jeleskedik a harcművészetekben. A Nagymester az alapítója és az igazgatója is az amerikai Kenpo Karate Systems-nek (AKKS), egy nemzetközi Kenpo Karate Szervezetnek, ami több mint 50 iskolát foglal magában.

Papp Valér, a verseny szervezője elmondta: a mérkőzések összesen hat színtéren zajlanak majd folyamatosan, különböző technikai számokban. Lesz pusztakezes formagyakorlat, utcai önvédelem, de még pankráció küzdelem is.

A Hanshi Kupa névadója a Zen Bu Kan Kempo stílusalapító nagymestere, dr. Harnos Imre.
A vasárnapi gálamérkőzéseket a tervek szerint dr.Simicskó István – aki a wing tsun kung fu-ban jeleskedik – miniszteri beszédével nyitják majd.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva