Három novemberi hétvégén metrópótló jár az M3-as teljes vonalán

Szerző • 2019-11-05 • Hírek, Közlekedés Három novemberi hétvégén metrópótló jár az M3-as teljes vonalán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva880

Három egymást követő novemberi hétvégén, 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik. Ennek oka, hogy ezeken a napokon Újpest és a Lehel tér között garanciális javítási munkákat végeznek – írta a bkk.hu.

Az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik november 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én (mindhárom szombat-vasárnap). Az autóbuszok az M3-as metró minden megállóhelyét érintik, kivéve a Ferenciek terét, helyette az Astoriánál állnak meg.

– Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között M3-as jelzéssel jár pótlóbusz. Útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_OPM3.
– Egyes pótlóbuszok M3A jelzéssel csak Kőbánya-Kispest és az Árpád híd között közlekednek. Útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_MP531.

A belváros eléréséhez érdemes alternatív utazási irányokat is használni,

– Óbuda és Békásmegyer felől a H5-ös HÉV-et és Batthyány téri átszállással az M2-es metrót, illetve a budai fonódó villamoshálózat Bécsi úttól induló járatait,
– Újpest felől a 14-es villamost és a 20E autóbuszjáratot,
– a 2-es, a 4-es vagy 6-os villamost,
– az észak-déli irányú közlekedéshez pedig az 1-es villamost javasolja a BKK.
A késő esti utolsó metrópótló autóbuszokhoz a metróközlekedés alatt megszokott felszíni csatlakozások ezeken a napokon is biztosítottak.

Forrás: bkk.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva