Hatszáz négyzetméternyi új járda épül a Bókayban

Szerző • 2018-04-09 • Fejlesztések, Hírek Hatszáz négyzetméternyi új járda épül a Bókayban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1235

A Bókay-kertben több, párhuzamos fejlesztés folyik, többek között a BMX-pálya utolsó simításai, a világítás korszerűsítése, és egy szép, hosszú járda építése. A Városgazda munkatársai mindent megtesznek azért, hogy az új járda mielőbb elkészüljön.

“A Bókay-kert járdáját az eredeti koncepcióterv szerint építjük meg, az infópavilontól indul, elhalad a BMX-pálya alatt, míg végül a hátsó rendezvényterületnél ér majd véget. Ez egy 300 méter hosszú szakaszt, összesen 600 négyzetméternyi járdafelületet jelent. A munkálatok során a terület növényzetét és a terepet is az új járdához rendezzük. Sok rendezvénynek biztosít helyszínt a Bókay-kert, és ezt figyelembe vesszük a járda építésénél, ugyanis az új kialakításnak köszönhetően a rendezvények pavilonjait, sátrait könnyen hozzá lehet majd igazítani a járdához. Kicseréljük a rendezvénydobozokat is a munkálataink során, továbbá kialakítjuk az új lámpatestek helyeit. Összesen húsz darab, 4 méter magas új kandelábert szerelünk fel. Teljesen megváltozik majd az egykor elhanyagolt hátsó terület arculata” – tudta meg a varosgazda18.hu Márton Krisztinától, a Városgazda18 Zrt. Intézmény-üzemeltetési Divízió Műszaki és Bonyolító Osztályának a vezetőjétől.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva