Figyeljünk egymásra a Havanna piacon is!

Szerző • 2020-03-29 • Hírek, Közélet Figyeljünk egymásra a Havanna piacon is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva597

Szaniszló Sándor polgármester arra kéri a Havanna piacon árulókat, hogy segítsék idős lakótársainkat és figyelmeztessék őket arra, hogy az új szabályozás értelmében csak reggel 9 és 12 óra között vásárolhatnak.

“Havanna piac, szombat reggel, nem sokkal 8 óra után. De ugyanez van kerületszerte. Én is észrevettem, sokan jelezték is, hogy idős lakótársaink közül néhányan nem vesznek tudomást a kijárási szabályokról. Egyedül kevés vagyok ehhez én is, és azok a kerületiek is, akik aggódnak az idősebbekért.

Felszólítom ezért a kereskedőket, legyenek akár piaci árusok, közértesek, vagy szupermarketben dolgozók, hogy segítsenek azzal, hogy figyelmeztetik az idős vásárlókat a szabályok betartására. Akár azzal is, hogy csak azt szolgálják ki, aki jogosan tartozódik az eladó térben.

Hétfőtől a Közterület-felügyelet munkatársai is fokozottan ellenőrzik a kijárási korlátozás betartását. Ha ez sem vezet eredményre, a rend betartása érdekében bírság is kivethető. Vigyázzunk az egészségünkre és figyeljünk egymásra!” – írta a polgármester a Facebook-on.

Képünk illusztráció!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva