Átadták a megújult Havanna piacot

Szerző • 2020-05-27 • Hírek, Közélet Átadták a megújult Havanna piacot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva299

A főpolgármester, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő részvételével Szaniszló Sándor, a 18 kerület polgármestere hivatalosan is átadta a megújult Havanna piacot. A piac átadása mellett a főpolgármester bejelentette, hogy a főváros jóváhagyta az Üllői út felújítását, ami 4000 méter hosszan 1.1 milliárd forintból fog megtörténni.

Az eseményről Szaniszló Sándor számolt be Facebook-oldalán leírva azt, hogy kiemelt jelentőségű Karácsony Gergely látogatása, amely bizonyítja az összefogás erejét, ami továbbra is töretlen a XVIII. kerület és a főváros között.

“Főpolgármester úr elmondta, hogy ezentúl még szorosabb lesz az együttműködés és kerületünk minden szükséges támogatást meg fog kapni a fővárostól. Nagyon szépen köszönöm főpolgármester úrnak a látogatását és én is szeretném biztosítani őt, hogy kerületünk, ahogy eddig is ezentúl is a főváros szövetségeseként, egyesült erővel elfogjuk mindazon elmaradt és már régóta esedékes fejlesztéseket végezni, amikre kerületünknek már régóta nagy szüksége van. A bejárás során megkóstoltuk a helyi árusok finom házi készítésű portékáját is” – írta Szaniszló Sándor kiemelve, hogy a piac átadása mellett a főpolgármester bejelentette, hogy a főváros jóváhagyta az Üllői út felújítását, ami 4000 méter hosszan 1.1 milliárd forintból fog megtörténni, melynek részleteiről hamarosan tájékoztatja a lakosságot.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva