Havas képriport a kerületből (FOTÓK)

Szerző • 2018-01-16 • Hírek, Könnyű Havas képriport a kerületből (FOTÓK) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1062

A tél a hideg, a zimankó, a sötét délutánok időszaka, de a zord időjárást mindig szépségessé formálja a havazás. A kerületben alkotó fotósok megörökítették képeiken a januári havazást Pestszentlőrinc-pestszentimrén. Szánkázzanak 🙂 végig a képeken, érdemes!

És ami a jövendőt illeti az időjósok felmelegedéssel kecsegtetnek, a hét végére már eltűnnek a mínuszok. De most nézzük a havas képeket! A Városkép fotósának, Ványi Ákosnak a képei:

Ezek pedig Ruzsa István drónfotói a havas kerületről:

És Teyinka AnaMi fotói a Facebook-ról:

A hét további napján várható, részletes időjáráshelyzet, íme:

Szerda, január 17.

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Kisebb eső, zápor előfordulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban: Csapadéknyom és 2 mm között valószínű. A nyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A 10-20 km/h-s átlagszél mellett 30-50 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, a legmagasabb nappali hőmérséklet +4 fok körül alakul.

Csütörtök, január 18.

Eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső, havas eső előfordulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban: Csapadéknyom és 2 mm között valószínű. Az északnyugati, majd a délnyugatira forduló szél megélénkül, időnként megerősödik. A 10-25 km/h-s átlagszél mellett 35-55 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, a legmagasabb nappali hőmérséklet +4 fok körül alakul.

Péntek, január 19.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső valószínű. A területi átlagban 5 mm-t meghaladó csapadék valószínűsége 30 %, 20 mm-t meghaladó csapadék nem valószínű. A délnyugati, majd a változó irányú szél megélénkül, helyenként megerősödik. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 25-45 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 fok körül alakul.

Szombat, január 20.

Túlnyomóan borult lesz az ég. Eső, havas eső valószínű. A területi átlagban 5 mm-t meghaladó csapadék valószínűsége 30 %, 20 mm-t meghaladó csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél időnként megélénkül. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 25-40 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet +3 fok körül alakul.

Vasárnap, január 21.

Túlnyomóan borult lesz az ég. Eső, havas eső, havazás valószínű. A területi átlagban 5 mm-t meghaladó csapadék valószínűsége 40 %, 20 mm-t meghaladó csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, helyenként megerősödik. A 10-20 km/h-s átlagszél mellett 30-50 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1 fok körül alakul.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva