Online kiállítással nyílik meg a XXIV. Tavaszi Tárlat

Szerző • 2020-04-20 • Hírek, Kultúra Online kiállítással nyílik meg a XXIV. Tavaszi Tárlat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva414

A XXIV. Tavaszi Tárlat – Folytonosság III. című kiállításának online megnyitóját április 27-én 17 órakor rendezik meg a Tomory Lajos Múzeum, a XVIII. kerületi Művészeti Egyesület és a Szabad Alkotók Köre együttműködésével. Heilauf Zsuzsannától, a Tomory Lajos Múzeum igazgatójától megtudtuk, hogy nem egy élő közvetítésről van szó, hanem a megnyitó szövegét és a képeket elrendezve április 27-én 17 órától a művészeti egyesület oldalán, x8me.hu-n az online galériában tekinthetik majd meg. Ide várják az érdeklődőket, akik kíváncsiak a kerületi művészeink és alkotótársaik munkáira.

A megnyitóbeszédet és műelemzéseket Szabó Zsófia Lilla, a Tomory Lajos Múzeum művészettörténésze írta.

Kiállítók: Baranecz Katalin, Barti Magdolna, Bohoczki József, Buczkó Imre, Frömmel Gyula, Garamvölgyi Béla, Gedeon Irén, Hatvani Orsolya, Ilku János, Katona Lucia, Kolláth Mariann, Koscsó László, Kurucz Ferenc, Lenkes Ildikó, Lizák Pálma, Nagy Ernő Zsolt, Rózsavölgyiné Tomonyák Gitta, Rumi Rózsa, Siklós Péter, Schmidt Gabriella, Szikszai Sándor, T. Szabó Magda, Varga Ferenc.

Fotó: Lenkes Ildikó: Elhagyott rend I., a tárlat egyik alkotása

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva