Több mint 3 millió forintot adományozott kerületünk a Heim Pál Gyermekkorháznak

Szerző • 2020-04-08 • Hírek, Közélet Több mint 3 millió forintot adományozott kerületünk a Heim Pál Gyermekkorháznak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva260

Szaniszló Sándor átadtuk a Heim Pál Gyermekkórház számára adományokból összegyűlt 3 millió 700 ezer forintot. A felajánlás a február végén tartott jótékonysági bálon gyűjtötte az önkormányzat. Ezen nehéz időkben az összefogás egy jó ügy érdekében még fontosabb mint valaha volt – írta a polgármester Facebook-oldalán.

A plusz pénzből a kórház védőfelszerelést, fertőtlenítőszereket illetve egyéb a járvány elleni védekezéshez nélkülözhetetlen eszközöket vesz.

“Ezúton is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, kerületi civileknek, egyesületeknek, intézményeknek és vállalkozóknak a felajánlását és segítségét! Ha valami, egy ilyen összefogás mutatja meg, milyen erős a 18. kerületiek közössége! A mostani donációt az Önkormányzat azon a 7 millió forinton felül adta át, amivel éves szinten hozzájárul az intézmény működéséhez” – olvastuk Szaniszló Sándor posztjában.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva