Hétvégén itt a 9. Street Food Show!

Szerző • 2015-09-15 • Hírek, Könnyű, Programok Hétvégén itt a 9. Street Food Show! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1337

A rendezvény fennállásának kilencedik évfordulója alkalmából a város legimpozánsabb pontján, az Andrássy úton, rendezik meg a kilencedik Street Food Show-t. Visszaköszön sok régi árus, de lesznek újak is. Belépő nincs, de azért készüljünk némi készpénzzel!

A nagy sikerű rendezvény szervezői a kezdetek kezdetén a Holdutcai piacra csábították a szerintük legjobb street árusokat, de azóta a rendezvény jócskán kinőtte az eredeti helyszínt. A mostani fesztivállal szintén az a cél, hogy a street food műfaját tovább népszerűsítsék.

Tehetséges művészekben idén ősszel sem lesz hiány: a szervezők nagy örömére elfogadta a meghívást a város egyik legjobb baszk konyháját vivő Bontxo, akiktől almaborban főzött navarrai kolbász, illetve a Callos a la vizcaína (baszk pacal) is várható. Ott lesz a helyszínen Lakatos Márk is, aki egyenesen Tihanyból hozza majd Budapestre a Lakatos Műhelyt.

A teljes Karaván is kigurul, és velük tart többek között a Tésztafeszítő Kisiparos, a MexKitchen, a Twist & Chips is. Húsfélékből sem lesz hiány: a Befaló Bill, a Meat & Sauce, az oldalunkon egyszer már bemutatott BudDog, a Mangalica & Társai, a PolaPola és még sokan mások is gondoskodnak a húsimádók étvágyának ellátásáról.

A sör, a bor és a pálinkakínálat is erős lesz: összesen húsz stand kínál klasszikusokat és új kedvenceket.

Névjegy

9. Street Food Show
Helyszín: Andrássy út (Bajcsytól a Dalszínház utcáig)
Nyitva tartás:
2015. szeptember 19. szombat 10.00 – 24.00
2015. szeptember 20. vasárnap 10.00 – 22.00
Az esemény hivatalos honlapja: https://www.facebook.com/events/1643955479221582/
forrás: http://www.diningguide.hu/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva