Hétvégén mínusz 10 fok is lehet

Szerző • 2018-02-19 • Hírek, Közélet Hétvégén mínusz 10 fok is lehet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva462

A hét első napján sok lesz a napsütés, de sajnos újabb havas esőre és hóra kell számítanunk. A hétvégén kemény mínuszok jönnek.

Kedden és szerdán borult lesz az ég, havazni fog valószínűleg a kerületünkben is, ráadásul még szél is lesz, ezért lehet, hogy az esernyőt inkább érdemes lesz otthon hagyni, és felvenni a legjobb kapucnis kabátunkat.

Csütörtökön és pénteken is lesz hó az időjósok szerint, pénteken többfelé megerősödik a szél. Csütörtökön a minimum mínusz 4 és 0, pénteken mínusz 5 és 0 fok között valószínű, a maximumok pedig -1 és 5 fok között alakulnak.

A hétvégén szombaton több helyen lesz napsütés, csapadék nem várható, cserébe a leghidegebb órákban mínusz 10 és mínusz 4 fok lesz, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet. Vasárnap viharossá is fokozódhat a szél, de csapadék nem esik majd az égből. Ezen a napon a legalacsonyabb hőmérséklet -13 és -8, a legmagasabb hőmérséklet -6 és -1 fok között valószínű.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva