Hétvégenként nem jár a 3-as metró egy szakaszokon

Szerző • 2015-01-17 • Hírek, Közlekedés Hétvégenként nem jár a 3-as metró egy szakaszokon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2940

Szombaton és vasárnap nem jár a 3-as metró a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között síncsere miatt, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni, egészen június végégig várható hétvégi leállás.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint síncsere miatt várhatóan június végéig – a március 14-15-ei és a május elsejei hosszú hétvégét kivéve – minden szombaton és vasárnap autóbusszal pótolják egyes szakaszokon a 3-as metrót, a buszok a Népligettől indulnak.

metro_bent

A síncsere-program miatt az M3-as metró vonalán a január 17-18-ai, majd a 24-25-ei hétvégén metrópótló autóbusz közlekednek a vonatok helyett a Deák Ferenc tér M és a Népliget M között, míg a metrószerelvények Újpest-Központ és a Deák Ferenc tér, valamint Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között viszik az utasokat – olvasható a BKK honlapján.

Kiderült az is, hogy a felújítások miatt egészen nyár közepéig lesznek leállások a hétvégén a metró egyes szakaszain, pótlóbuszok közlekednek majd.

A további információért és a pótlóbuszok útvonaláért kattintson ide!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva