Hifi show lesz Budapesten

Szerző • 2015-11-04 • Hírek, Könnyű Hifi show lesz Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2466

A tizenhat éves hagyománynak megfelelően idén is találkoznak egymással az otthoni zenehallgatás és mozizás szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel azokat az újdonságokat, amiket az ipar kínál a közelgő karácsony alkalmával.

A 2015-ös, 16. Audio Video Trend & Hifi Show-t a budapesti Marriott szállóban rendezik meg, hifi erősítők és hangfalak, illetve hazai és külföldi márkák jelenlétével. Minden látogatót szeretettel várnak november 14-én és 15-én a rendezők, akik gondoskodnak a lehető legjobb audiovizuális élményről, a legkorszerűbb eszközökkel.

Az esemény vendégei világpremier részesei lehetnek: itt mutatkozik be első alkalommal egy magyar-amerikai high-end fejlesztés, ráadásul ezen a kiállításon láthatunk először Ultra HD 4K vetített képet is. Külön teremben mutatják be a legújabb EISA-díjas (Európai Kép és Hang Szövetség) tévéket.

Nem csak a termékeké lesz a főszerep: előadást tart a rendezvényen Eric Kingdon angol szakember, aki a High-Res Audio, vagyis az ultra nagyfelbontású zenehallgatás működését magyarázza el.

A 16. Audio Video Trend és Hifi Show-n nem csak az eszközök, de maga a rendezvény is rengeteget fejlődik évről évre. A Marriott szálló lesz az eddigi legjob helyszín, ami megfelelően illeszkedik majd a legmodernebb audio és video berendezések luxusához.

fotó: http://i.ytimg.com/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva